LAMPENCONCURRENT.NL

Hovenierstraat 120A
2671 DB Naaldwijk

0174-643630
info@lampenconcurrent.nl

VEEL GESTELDE VRAGEN (F.A.Q.)

Onze showroom is geopend op de volgende tijden;

Maandag : 13:00 tot 17:30 uur

Dinsdag t/m Vrijdag : 10:00 tot 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur

Zondag: Gesloten

Onze winkel / showroom is gevestigd op de woonboulevard in Naaldwijk. Hier kunt u ons assortiment in het echt komen bewonderen.

Door onze ruime presentatie mogelijkheden komt elke lamp tot zijn recht. Al wandelend over de brede paden, ziet u een grote diversiteit van verschillende stijlen verlichting

Onze showroom is het ‘verlengstuk’ van onze webwinkel. Hier kunt u bijna alle artikelen die in onze webwinkel aangeboden worden zelf komen bewonderen. Tevens kunt u dan gebruik maken van een van onze deskundige medewerkers die voor u klaar staan.

Leveringen van de bestellingen worden in Nederland in principe altijd binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling door Lampenconcurrent uitgevoerd. Deze leveringen worden door postNL&DHL uitgevoerd. U ontvangt altijd een track and trace code zodat u kunt zien waar uw bestelling is.

Voor grotere pakketten maken wij gebruik van een gespecialiseerd transport bedrijf.

Je kunt de geleverde aankoop binnen 30 dagen na ontvangst van de aankoop annuleren. Met een belletje of mailtje breng je ons op de hoogte zodat we een retour etiket kunnen mailen. Graag vernemen wij wél een reden zodat we continue kunnen blijven verbeteren. Kan je niet printen?, dan versturen we het etiket per post.

De producten dien je, in goede conditie en in oorspronkelijke verpakking te retourneren. Onder oorspronkelijke verpakking wordt verstaan: de binnen- en buitenverpakking zoals door Lampenconcurrent geleverd is.

De kosten voor deze retourzending zijn voor de onze rekening. Lampenconcurrent houdt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren en een terugbetaling te weigeren of om slechts een gedeelte van een reeds verrichte betaling te crediteren, indien de geretourneerde producten een waardevermindering hebben als gevolg van schade in welke vorm dan ook, dan wel niet in de juiste verpakking, zoals hiervoor gemeld, geretourneerd zijn.

Onze leveranciers leveren ons meerdere keren per week. Hierdoor kunnen wij alle artikelen binnen 1-4 werkdagen versturen. Ook maken wij in sommige gevallen gebruik van dropship vanuit de leverancier.

Wilt u de lampen direct bij ons op komen halen? Informeer dan van te voren even of ze op de plank liggen. Wél kunt u ze online bestellen en dan betalen en afhalen bij onze showroom. Dan weet u zeker dat ze voor u zijn gereserveerd.

Gratis verzending voor bestellingen groter dan € 50,-
Voor bestellingen kleiner dan € 50,- wordt € 6,50 in rekening gebracht.
Leveringen van de bestellingen worden in Nederland in principe altijd binnen 1-4 werkdagen na ontvangst van de betaling door LampenConcurrent.nl uitgevoerd. Deze leveringen worden door postNL & DHL uitgevoerd. U ontvangt altijd een track and trace code zodat u kunt zien waar uw bestelling is. Voor grotere pakketten maken wij gebruik van een gespecialiseerd transport bedrijf.

CONTACT OPNEMEN MET LAMPENCONCURRENT.NL

LAMPENWINKEL / SHOWROOM NAALDWIJK

LAMPENCONCURRENT

Lampenconcurrent heeft een ruim assortiment verlichting en lampen die u online kunt kopen, of in het echt kunt komen bewonderen. Van design verlichting tot industriële, of landelijke lampen.

Kwaliteitsverlichting, maar dankzij onze winkelformule wel voor een betaalbare prijs. Wij hebben een groot assortiment lampen waar voor ieder wel een lamp tussen zit. Onze webwinkel is zo ingericht dat u snel de lamp vindt die u zoekt, allemaal eenvoudig vanuit huis te bestellen. Een mooie eettafellamp bijvoorbeeld of een vloerlamp voor in de hoek met led verlichting.

Maar ook voor een trendy oosterse tafellamp of voor badkamerverlichting bent u bij Lampenconcurrent aan het juiste adres!

GRATIS RETOURNEREN

Wilt u de een artikel terug sturen? Géén probleem. Bel of mail ons en wij zorgen ervoor dat je deze kosteloos af kunt geven bij een PostNL punt in de buurt.

30 DAGEN BEDENKTIJD

Benieuwd of een lamp staat in het interieur? Je hebt hier 30 dagen de tijd voor. Niet goed? Retour en geld terug.

GRATIS VERZENDING

Bestelling groter dan € 50 worden gratis verzonden.

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

Hovenierstraat 120A
2671 DB Woonboulevard Naaldwijk
0174-643630
Info@lampenconcurrent.nl

Het laatste nieuws