0174 - 643630

Wij staan u graag te woord

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,-

 

Veilig betalen

Betaal veilig en eenvoudig online

 

Garantie

24 maanden garantie op uw aankoop

Badkamerverlichting

Badkamerverlichting is beschikbaar in verschillende varianten, altijd op basis van een IP44-norm. Dit betekent dat je er in de badkamer of een andere vochtige ruimte zonder problemen gebruik van kunt maken. De lampen zijn bestand tegen het vocht in die ruimte. Uiteraard heb je binnen badkamerverlichting de keuze uit zowel de klassieke of meer moderne modellen. Blader er op je gemak doorheen, of ga specifiek op zoek naar een bepaald type badkamerverlichting.

Diverse soorten badkamerverlichting

Tot de badkamerverlichting behoren onder andere de badkamer plafondlampen, daarnaast vind je bij ons op de site een uitgebreid assortiment badkamer spots en badkamer wandlampen. Je kunt de totale badkamer van mooie verlichting voorzien, of een bepaalde oude lamp vervangen. Bestel je onze badkamerverlichting online? Wij gaan er direct mee aan de slag en zorgen ervoor dat je er zo snel mogelijk de beschikking over hebt.

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Introductie korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog