0174 - 643630

Wij staan u graag te woord

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,-

 

Veilig betalen

Betaal veilig en eenvoudig online

 

Garantie

24 maanden garantie op uw aankoop

Vloerlampen opruiming

De opruiming met vloerlampen zorgt ervoor dat je heel voordelig een prachtige nieuwe lamp aan kunt schaffen. Wil je een hoge vloerlamp bestellen met een knikarm, of zorgen voor een vloerlamp met leeslamp? Dankzij de aanbiedingen binnen onze opruiming betaal je daarvoor standaard een scherpe prijs. Ben je daarnaast op zoek naar bijvoorbeeld wandlampen of plafondlampen? Ook daarvoor zorgen we voor aantrekkelijke aanbiedingen.

Kortingen op vloerlampen

De aanbiedingen voor vloerlampen zorgen ervoor dat je kunt profiteren van een aantrekkelijke korting, je betaalt een lage prijs voor de lampen van goede kwaliteit. Uiteraard heb je de keuze uit bronzen vloerlampen en vloerlampen met verschillende lichtbronnen. Blader door de dimbare vloerlampen of ga vooral af op de uitstraling. Hoe je de opruiming met vloerlampen ook benadert, we zorgen er daarmee graag voor dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt voor je verlichting.

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Introductie korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog