0174 - 643630

Wij staan u graag te woord

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,-

 

Veilig betalen

Betaal veilig en eenvoudig online

 

Garantie

24 maanden garantie op uw aankoop

Opbouwspots Led

De verschillende LED opbouwspots zorgen er bijvoorbeeld aan het plafond of aan de wand voor dat je energiezuinige en duurzame verlichting aan kunt brengen. De LED opbouwspots vormen een goed alternatief voor de LED inbouwspots, wanneer daar geen ruimte voor is of je een stijlvol armatuur tegenkomt. Binnen de LED verlichting kun je daarnaast bijvoorbeeld gebruik maken van LED hanglampen voor aan het plafond.

LED opbouwspots kopen

De opbouwspots met LED zorgen voor een stijlvolle en duurzame vorm van verlichting. Gaat het je specifiek om witte LED opbouwspots, of de opbouwspots in LED waarmee je 2 of 3 lichtbronnen met elkaar kunt combineren? Blader op je gemak door het aanbod, wij zorgen ervoor dat je de LED lampen eenvoudig online kunt bestellen. De hoogwaardige opbouwspots in LED kennen een lange levensduur en vormen daarmee een goede investering in je lichtplan.

Besparing 44%
27,00 15,00

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Introductie korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog