0174 - 643630

Wij staan u graag te woord

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,-

 

Veilig betalen

Betaal veilig en eenvoudig online

 

Garantie

24 maanden garantie op uw aankoop

Tiffany wandlampen

Tiffany wandlampen hebben een mooi uitgesproken karakter, op basis van het gekleurde glas dat ‘s avonds wanneer je de verlichting inschakelt mooi op zal lichten. Heb je een bepaald model op het oog, of wil je ervoor zorgen dat je het verlichtingsplan opnieuw vorm kunt geven? De verschillende Tiffany wandlampen zorgen er net als de Tiffany tafellampen, Tiffany vloerlampen en Tiffany hanglampen voor dat er een stijlvol geheel ontstaat.

Online Tiffany wandlampen kopen

Je kunt de Tiffany wandlampen online bestellen, net als bijvoorbeeld de schilderijverlichting en de LED wandlampen die er beschikbaar zijn. Wil je online gewoon eens wat inspiratie opdoen, of weet je aan de andere kant precies waar je naar op zoek bent? Dankzij het aantal verschillende Tiffany wandlampen heb je de mogelijkheid om een uniek exemplaar aan te schaffen. Wij gaan er direct mee aan de slag zodat je op een vlotte bezorging kunt rekenen.

Geen producten in deze categorie

Introductie korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog