0174 - 643630

Wij staan u graag te woord

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,-

 

Veilig betalen

Betaal veilig en eenvoudig online

 

Garantie

24 maanden garantie op uw aankoop

Vloerlampen met kap

Vloerlampen met kap zorgen voor een fijne warme sfeer in huis. De lamp schijnt door en laat daardoor een gelige gloed door zodra je de lamp inschakelt. De rest van de dag zorgt de kleur van de kap voor een mooie toevoeging aan het interieur. Op die manier zijn de vloerlampen met kap binnen de vloerlampen in het algemeen al snel een goede keuze. Online heb je de keuze uit onder andere vloerlampen met kap met een stalen of een RVS voet en kun je rekenen op zwarte bruine kappen, naast de lichte exemplaren.

Online vloerlampen met kap kopen

Je kunt eenvoudig online een vloerlamp met kap bestellen, je hoeft daar de deur niet voor uit. Dat geldt ook voor de klassieke vloerlampen en de moderne design vloerlampen die er beschikbaar zijn; je kunt er online op je gemak doorheen bladeren. Uiteraard gaan we direct aan de slag met je bestelling en vindt er vlot een levering plaats. Je kunt direct gebruik maken van je nieuwe vloerlamp met kap, zodat je op een mooie manier sfeer toe kunt voegen aan de uitstraling van je interieur.

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Introductie korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog