0174 - 643630

Wij staan u graag te woord

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,-

 

Veilig betalen

Betaal veilig en eenvoudig online

 

Garantie

24 maanden garantie op uw aankoop

Tiffany vloerlampen

Tiffany vloerlampen combineren een statige uitstraling met de bekende klassieke lampenkappen. Zoek je naar het mooie gekleurde glas in een staande lamp, die je bijvoorbeeld naast de bank kunt plaatsen? De Tiffany vloerlampen vormen een uitstekende keuze, die je bovendien eenvoudig online kunt bestellen. Uiteraard heb je daarnaast de keuze uit diverse andere soorten vloerlampen, altijd gemaakt van uitstekende materialen.

Online Tiffany vloerlampen kopen

Binnen de overige vloerlampen vind je naast de Tiffany vloerlampen bijvoorbeeld ook booglampen en LED vloerlampen. We zorgen op die manier voor een aantrekkelijk assortiment, waar je op je gemak doorheen kunt bladeren. Weet je nog niet goed waar je naar zoekt en wil je wat inspiratie opdoen, of weet je aan de andere kant juist precies wat je wilt bestellen? Je kunt online zowel de Tiffany vloerlampen als de overige verlichting bestellen, wij gaan er spoedig mee voor je aan de slag.

Geen producten in deze categorie

Introductie korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog