0174 - 643630

Wij staan u graag te woord

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,-

 

Veilig betalen

Betaal veilig en eenvoudig online

 

Garantie

24 maanden garantie op uw aankoop

Bureaulampen

Bureaulampen hebben veelal een modern karakter, bijvoorbeeld wanneer je gebruik maakt van de LED lampen op dit gebied. Bekijk ook de LED tafellampen, die in veel gevallen overeenkomsten vertonen met de bureaulampen die er beschikbaar zijn. Ze passen binnen de meer algemene tafellampen, waarbinnen je een uitgebreide keuze hebt. Zoek je een nieuwe mooie lamp of wil je het  verlichtingsplan opnieuw vormgeven?

Online bureaulampen kopen

Je kunt online bureaulampen bestellen, of gebruik maken van de tafellampen met kap. Je kunt er verschillende kanten mee op, zodat je het interieur op een stijlvolle wijze vorm kunt geven. Kijk goed naar de uitstraling van bijvoorbeeld de bronzen en stalen bureaulampen, net als de RVS modellen en de andere materialen. De materialen zijn goed van kwaliteit, zodat je de bureaulampen die je online bestelt op een duurzame wijze toe kunt passen binnen het interieur.

Bel voor prijsopgave: 0174-643630
Besparing 25%
79,00 59,00
Besparing 25%
79,00 59,00
Besparing 45%
89,00 49,00

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Introductie korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog