0174 - 643630

Wij staan u graag te woord

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,-

 

Veilig betalen

Betaal veilig en eenvoudig online

 

Garantie

24 maanden garantie op uw aankoop

Led plafondlampen

LED plafondlampen gaan op een heel zuinige wijze om met energie en bieden in de meeste gevallen een modern karakter. Zoek je naar een strak vormgegeven armatuur, op basis van een LED lichtbron die nauwelijks energie verbruikt? De verlichting geeft meer dan voldoende licht en straalt dat in een warm-witte kleur uit. Op die manier vormen de LED plafondlampen een goede keuze, binnen het totale assortiment aan plafondlampen dat er beschikbaar is.

LED plafondlampen kopen online

Je kunt online de LED plafondlampen bestellen, of gebruik maken van bijvoorbeeld de plafondlampen met kap of bijvoorbeeld de klassieke plafondlampen die er beschikbaar zijn. We zorgen voor een uitgebreid aanbod aan plafondlampen, waar je op je gemak doorheen kunt bladeren. Bekijk online de LED plafondlampen, we zorgen er daarmee voor dat je zuinige verlichting kunt aanbrengen op basis van een strak en modern design.

Bel voor prijsopgave: 0174-643630

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Introductie korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog