0174 - 643630

Wij staan u graag te woord

 

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 50,-

 

Veilig betalen

Betaal veilig en eenvoudig online

 

Garantie

24 maanden garantie op uw aankoop

Plafondlampen

Plafondlampen zijn beschikbaar met heel moderne vormen en materialen, of met verschillende klassieke eigenschappen. Zoek je specifiek naar de plafondlampen met kap, of wil je gebruik maken van de LED plafondlampen die er beschikbaar zijn? Blader daarnaast eens door de design plafondlampen, waarmee je zorgt voor een strak en stijlvol uiterlijk. Dankzij het grote aanbod kun je de plafondlampen uitstekend laten aansluiten bij de rest binnen je verlichtingsplan.

Plafondlampen online kopen

Je kunt online plafondlampen bestellen, bijvoorbeeld wanneer je binnen de klassieke plafondlampen of de Tiffany plafondlampen mooie modellen tegenkomt. Bekijk daarnaast ook meer breed de binnenverlichting waarmee we je van dienst kunnen zijn; zodat je een goed beeld krijgt van alle verlichting die je kunt gebruiken. Uiteraard zorgen wij voor een vlotte verwerking van je order, zodat je bijvoorbeeld de plafondlampen die je online bestelt zo snel mogelijk in huis hebt.

Bel voor prijsopgave: 0174-643630

Filter Filter

Beoordelingen Beoordelingen

Introductie korting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode in uw mailbox (kijk in uw ongewenste emailbox als u niets heeft ontvangen in uw inbox)!

omhoog