Algemeen

Stralen in de badkamer

rain spots zwart

Ben jij je zoektocht naar goede badkamerverlichting gestart?

De badkamer is de plek in huis om te ontspannen na een drukke dag. Houd vooral rekening met de volgende twee punten: veiligheid en sfeer. Daarnaast is de juiste badkamerverlichting belangrijk voor de vormgeving van jouw badkamer. Op deze pagina kun je volop inspiratie op doen van veilige en trendy badkamerverlichting.

Let bij het kopen van badkamerlampen op de ‘International Protection’ (IP) waarde.

Dit geeft aan in hoeverre het armatuur beschermd is tegen water en stof. De IP waarde bestaat uit twee cijfers waarvan de eerste de mate van bescherming tegen stof aangeeft en de tweede tegen water. Kies bij een lamp voor in de badkamer altijd een goed armatuur met een IP waarde boven de IP44! Mocht je opzoek zijn naar verlichting dat zelf onderwater kan? Kies dan voor een lichtbron met een waarde van IP65.

Tip! Werk in de badkamer met spots. Zo creëer je een unieke en stijlvolle lichtverdeling.
Opmaken, douchen, je haar in model brengen; dat is allemaal lastig wanneer je niet het goede licht gebruikt. Daarom zijn deze badkamerlampen onmisbaar!

Heb jij vragen over verlichting of ben je toe aan wat extra sfeer bij jouw thuis? Kom langs in de winkel of bel ons! Wij hebben een team van experts klaar staan, die jou van alles kunnen vertellen over badkamerverlichting.