Algemeen

Breng de natuur in huis!

Trend 2019 - Landelijk wonen

De natuurlijke woontrend blijven we zien in 2020. Dit komt omdat deze trend naast dat het heel leuk is, ook nog eens goed is voor de (mentale) gezondheid! Natuur associëren we met ontspanning en rust. Natuurlijk wonen is stress verminderend en maakt ons vrolijk.

Materialen

Bamboe en Rotan zijn materialen die veel voorkomen. Denk aan eetkamerstoelen van bamboe of een mooie rotan lamp boven de eettafel.

Kleuren

De kleuren van een natuurlijkinterieur zijn mosgroen, crème, vergrijsd blauw, maar ook steenkleuren komen voor. Zelfs zien we een subtiel tintje roze terugkomen in deze interieurstijl. Wanneer de rustige basis vaststaat, mag je losgaan met allerlei blik vangende behangprintjes! Denk aan uitvergrootte bladerprints, palmbomen of zelfs dierenprints. Vind je een hele muur te heftig? Behang dan een houten paneel. Deze kun je ook makkelijk opnieuw behangen.

Accessoires

Accessoires zijn de finishing touch aan je interieur! Wil je wat meer pit geven aan je natuurlijke interieur? Kies dan voor gouden accessoires. Dieren zijn onmisbaar in deze interieurstijl. Ga opzoek naar apen, leeuwen, kevers en vogels. Deze kun je vinden in bijna iedere interieurwinkel. Daarnaast zijn rietenmanden en een rotankleed een must. Creëer rust door ook wat strakke, Scandinavische accessoires toe te voegen in de natuurlijke kleuren die je gebruikt op de muur of meubels.

Lampen

Om het je gemakkelijk te maken hebben we ook onze top 3 benoemd!